وزارت صمت از افزایش بی‌ضابطه قیمت لوازم خانگی جلوگیری کند/تولیدکنندگان خُرد انحصار بازار را از بین می‌برند

✅عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس می‌گوید سیاست‌گذاری در صنعت لوازم خانگی باید به گونه‌ای باشد که میان تولیدکنندگان داخلی رقابت ایجاد شود، این امر نیز در صورتی محقق می‌شود که از تولیدکننندگان خُرد و متوسط حمایت‌های مناسبی صورت گیرد تا بازار در انحصار چند برند خاص نباشد.

✔نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت تولید لوازم خانگی به روز و باکیفیت، افزود: باید زمینه انتقال تکنولوژی به داخل کشور فراهم شود تا محصولات تولیدی نظر مشتریان را تامین کند.

✔وی اضافه کرد: در صورت ایجاد انحصار در بازار لوازم خانگی، تولیدکنندگان با جابه جایی یک کلید ادعا می‌کنند که آپشن جدیدی به محصولات افزوده‌اند در نتیجه قیمت کالاهای تولیدی را افزایش می دهند، در حالیکه کیفیت و ویژگی‌های محصولات جدید با تولیدات قبلی تفاوتی ندارد.

✔این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت با نظارت دقیق از سوءاستفاده برخی تولیدکنندگان در افزایش قیمت لوازم خانگی جلوگیری کنند؛ در این زمینه نمی‌توان از نقش سازمان حمایت از مصرف کننده چشم‌پوشی کرد.

✔عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اضافه کرد: دولت باید به جای تولید، درصدد سیاست‌گذاری دقیق و به موقع برای تولید لوازم خانگی باکیفیت و با قیمت مناسب باشد زیرا لوازم خانگی کالایی مصرفی بوده و در حال حاضر برخی از مردم در صورت خرابی لوازم خانگی، ناچارند به جای خرید کالای نو به دلیل گرانی به سراغ تعمیر آن روند./

توسط عزیزی

پایگاه اطلاع رسانی دکتر الهویردی دهقانی نماینده مردم شریف شهرستان ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی دکتر الهویردی دهقانی » دکتر دهقانی : وزارت صمت از افزایش بی‌ضابطه قیمت لوازم خانگی جلوگیری کند