نماینده مردم شهرستان ورزقان و خاروانا در مجلس گفت اساس توسعه کشور مهارت آموزی دانش آموزان و دانشجویان است و نتیجه سرمایه‌‌گذاری در این حوزه، تحولی خواهد بود.

دکتر دهقانی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در خصوص تصویب بازنگری در محتوای کتب درسی با هدف ایجاد خلاقیت و مهارت آموزی در کمیسیون تلفیق برنامه، اظهار کرد: «امروز در مدارس و دانشگاه‌‌های کشورهای توسعه یافته مهارت آموزی مورد تاکید است ‌ تا فارغ‌التحصیلانی کارآفرین داشته باشند اما متاسفانه در کشور ما دانشجویان، خلاق و صاحب اثر و ایده، پرورش نمی‌یابند، مقام معظم رهبری نیز در این باره تذکر دادند و اظهار نگرانی کردند.»

وی اساس توسعه کشور را مهارت آموزی دانش آموزان و دانشجویان دانست و گفت: «سرمایه‌گذاری در بخش آموزش دیربازده است و نتیجه آن تحولی خواهد بود. بر همین اساس برای ساخت آینده کشور باید در این حوزه سرمایه‌گذاری کرد.»

توسط عزیزی

پایگاه اطلاع رسانی دکتر الهویردی دهقانی نماینده مردم شریف شهرستان ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی دکتر الهویردی دهقانی » دکتر دهقانی:اساس توسعه کشور، مهارت‌آموزی دانش آموزان و دانشجویان است